nieuws / Buitengewoon eten bij De Lepelaar

« terug naar overzicht

Bio, bourgondisch en bloemrijk

Lekker buiten eten, wijds uitzicht en een lange tafel. Het lijkt misschien ver weg, maar voordat je het weet is het zomer. Dit jaar wordt buitengewoon!

Tafel 200 dpi

Wij Lepelaars gaan iets nieuws proberen: het mooiste plekje op ons land toveren we om tot een toprestaurant zonder muren.

Delen en ontmoeten
Het wordt ‘shared dining’ in de breedste zin van het woord. De chefs van restaurant Ruig (Tuitjenhorn) en Brasserie De Keuken (Schagerbrug) delen de buitenkeuken terwijl jij en je tafelgenoten in hun nabijheid genieten van een kleurrijke proeverij.

Het mag duidelijk zijn dat het menu vooral bestaat uit onze eigen biologische groenten, schep maar lekker op! Vlees en vis is er ook voor de liefhebber, net als prachtige bloemen die je voor de verandering ook in je mond mag stoppen.

We zetten in op Zuid-Europees tafelen, daarom staan er een paar mooie flessen wijn op tafel. Proost! Op een buitengewone ervaring.

Wanneer 
Donderdag 4 juli 2019, 18:30 uur
Slecht weer? We wijken uit naar onze kas

Waar 
Biologisch dynamisch tuinbouwbedrijf De Lepelaar
Rijperweg 16a 1744 HK Sint Maarten (’t Rijpje)

Prijs 
49,50 p.p. voor een 3-gangen proeverij menu met diverse bijgerechten; de prijs is incl. welkomstdrankje (alcoholvrij), fles wijn om te delen (staan op tafel; ‘fair use policy’), water en verse limonades; overige dranken zijn tegen extra betaling.

Reserveren 
info@delepelaar.com 0224-563535 o.v.v. naam/06-nummer/e-mailadres en aantal personen. We vragen iedereen van tevoren te betalen ; De inschrijving loop tot zaterdag 22 juni 2019

Dieetwensen? Vergeet deze niet aan ons door te geven