nieuws / 'Corona realiteit' bij De Lepelaar; de bedrijfswinkel is open!

« terug naar overzicht

Beste klanten en relaties van De Lepelaar,
Wij zijn voedselproducenten, wat in tijden van corona (dreiging) inhoudt dat we bij de vitale sector horen. Gelukkig kunnen wij daarom vooralsnog onze vitale (!) groenten aan onze klanten - veelal Nederlandse groothandels - blijven leveren en de bedrijfswinkel open houden op de gebruikelijke dagen en tijden.

Lepelaar personeel
Voor ons personeel hebben we regels opgesteld om ervoor te zorgen dat ze bij ons veilig kunnen werken en in brede zin natuurlijk om de snelle verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij hebben bijvoorbeeld geen gezamenlijke pauzes meer, het werk wordt verdeeld en doorgegeven via app en telefoon, er wordt zoveel mogelijk individueel gewerkt en er zijn nog striktere afspraken gemaakt over hygiëne.  

Klanten bedrijfswinkel
Klanten van onze bedrijfswinkel willen we vragen met ons mee te denken om het boodschappen doen bij De Lepelaar zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk gelden de basisregels: bij klachten thuisblijven, contact zoveel mogelijk vermijden en vaak de handen wassen. Verder hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • maximaal 5 klanten tegelijk in de winkel; bij drukte graag nog even wachten. Dit kan in de eigen auto, bij de fiets of in de hal voor de winkel
  • neem het zekere voor het onzekere en kies ervoor uw handen nog even te wassen voor het boodschappen doen! We hebben een grote wasbak bij de toiletten (in de bedrijfshal rechts na binnenkomst staat een bordje 'wc')
  • neem een eigen kratje, mand of tas mee voor uw boodschappen
  • bij het afwegen van de groenten (in en uit de weegschaal halen) graag aangeven of u dit liever zelf doet
  • contactloos pinnen heeft de nadrukkelijke voorkeur
  • wij zorgen voor regelmatige reiniging van de weegschalen en het pinapparaat
  • onze medewerkers gebruiken handschoenen en een mondkapje

Bestellen!
Weet u al wat u wilt hebben uit onze winkel? Kies er dan voor een bestelling door te geven via winkel@delepelaar.com; vergeet daarbij niet uw naam en telefoonnummer te vermelden plus wanneer u de boodschappen ongeveer op wilt komen halen. Wij zullen uw bestelling klaarzetten in de hal. De bon stoppen we er bij, graag het verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer (NL51 ABNA 0404 8893 79) overschrijven. Telefonisch bestellen kan ook (0224 563535), echter wij zijn niet continu bereikbaar op dit nummer.

Toeleveranciers
Tot nu toe hebben wij nog geen grote problemen ondervonden bij het inkopen bij Udea, Odin en Zonnemaire (brood), de toeleveranciers van onze winkel. Zij stellen alles in het werk om ons te voorzien van producten. Wel geven zij aan, en dat merken wij ook omdat ze ook producten bij ons afnemen, dat er in de logistiek af en toe onregelmatigheden zijn. Reden is veelal een personele onderbezetting in hun distributiecentra.

Afnemers
Voor de chauffeurs en overige gasten op ons bedrijfsterrein geldt ook: bij klachten thuisblijven (of in de cabine van de vrachtwagen), contact zoveel mogelijk vermijden en vaak de handen wassen. Dit kan bij ons bij de toiletten.
Via dit nieuwsbericht zullen we u op de hoogte blijven houden van ons beleid, ook als dat verandert (via een update).  

Heel veel dank voor de medewerking en zet 'm op de komende tijd!

Team De Lepelaar

 foto 17 maart 2020