nieuws / Openingstijden tijdens de kerstperiode

« terug naar overzicht

De kerstperiode staat voor de deur. Meer dan andere jaren - want met een harde lockdown in het vooruitzicht - bereiden wij ons voor op een zeer bedrijvige periode. Hier vindt u een overzicht van openingstijden en meer praktische informatie.

Pallets vol naar de groothandels
Eerst krijgen Joris en zijn team het druk met het voorbereiden van alle grote bestellingen voor onze belangrijke afnemers. Dit zijn groothandels Udea en Odin en nog een aantal kleinere klanten.

Kerstinkopen in onze winkel
Dichter naar de feestdagen maken Charlotte en haar team zich klaar voor extra drukke dagen in onze winkel. We beloven een prachtig aanbod verse groenten en fruit plus een feestelijke verzameling van brood en gebak, zuivel maar ook bijvoorbeeld lekkere Demeter-wijnen en speciaal-biertjes.

Corona realiteit
U bent van harte welkom in onze winkel, maar houd er aub rekening mee dat het een extra uitdaging wordt in deze tijd van mondkapjes en 1,5-meter maatregelen. Er kan een rij staan, producten kunnen op zijn, personeel kan te druk zijn voor een gezellig praatje en ongezellige praatjes zijn verboden !:)

Openingsdagen kerstperiode:

dinsdag 22 december (9:00-18:00 uur)
woensdag 23 december (9:00-18:00 uur)
donderdag 24 december (9:00-18:00 uur)
NB: wij hebben deze week geen groentetassen!

dinsdag 29 december (9:00-18:00 uur)
woensdag 30 december (9:00-18:00 uur)
donderdag 31 december (9:00-18:00 uur)
zaterdag 2 januari (9:00-16:00 uur)
NB: deze week zijn er wél groentetassen, deze kunt u alleen op zaterdag ophalen!

Bestellen blijft ook mogelijk via winkel@delepelaar.com; vergeet niet om brood en banket ten minste 2 dagen van tevoren te bestellen.