nieuws / De Lepelaar krijgt nieuw 'gezicht'

« terug naar overzicht

Na de bouwvak gaat het geburen: we bouwen een prachtige orangerie annex entree aan ons bestaande gebouw.,

Kasentree
We hebben gekozen voor een scheiding tussen de winkel en de bedrijfshal in de vorm van een kas. Deze kas biedt een prettige entree, extra ruimte voor onze goedlopende boerderijwinkel maar ook ruimte om een kopje thee of koffie te drinken en af en toe iets te proeven. Hartstikke farm to fork dus. Dat willen we toch?

Terrein
Ook gaat de indeling van ons terrein op de schop. Dit hebben we gedaan omdat we uit ons jasje groeien wat betreft parkeergelegenheid, maar ook omdat het pad te druk wordt en er een risico is op onveilige situaties. 

Door de klantenstroom voortaan via de noordelijke oprit te laten rijden is er geen vermenging meer met de grote vrachtauto's en vele bestelbussen die dagelijks ons terrein bezoeken. Het wordt een parkeerplek met eenrichtingsverkeer om te zorgen dat alle auto's goed zicht hebben op in- en uitrijdend verkeer. Deze oprit wordt namelijk ook gebruikt door het personeel van De Lepelaar dat dikwijls met de trekker naar een perceel moet of juist daarvan af komt, bijvoorbeeld met een grote kar gevuld met groenten. 
 
Partners in het project
Het ontwerp van de kas is gemaakt door Jasper Klinkhamer. Jasper is architect die gespecialiseerd is in het ontwerpen van 'onderscheidene plekken'. Het bedrijf dat de entree gaat bouwen heeft het hoofdgebouw ook neergezet: bouwbedrijf Mijer uit Warmenhuizen in samenwerking met Agropartners die het glazen deel van de kas voor zijn rekening neemt.